Anglické brambory se slaninou a cibulkou

Suroviny

syrových brambor
750 g
červenou papriku ( ne kapii )
1 ks
naťových cibulek
1 svazek
anglické slaniny
250 g
oleje
4 PL
sůl, pepř
vejce
4 ks
kadeřavou petrželku

Postup přípravy:

Brambory, papriku a naťové cibulky nakrájíme na plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme na pánev rozpustit. Poté ji z pánve vyjmeme a dáme stranou. Ve slaninovém výpeku zahřejeme 2 lžíce oleje. Přidáme plátky brambor, které opékáme za stálého obracení zhruba 15 minut dozlatova. Přidáme cibulku, papriku i anglickou slaninu, trochu nasekané petrželky a přibližně 5 minut spolu s bramborami podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist