Ananasová buchta se šlehačkou

Suroviny

polohrubá mouka
2 hrnky
cukr
1/2 hrnku
olej
1 hrnek
vajíčka
3 ks
vanilkový cukr
1 balení
prášek do pečiva
1 balení
ananasové kousky (340 g)
1 plechovka
čokoládová poleva
1 ks
šlehačka
1 balení

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Mouku, cukr, olej, vajíčka, prášek do pečiva a vanilkový cukr v míse dobře promícháme a přidáme šťávu z ananasu. Ušleháme a nalijeme na pekáč vyložený papírem na pečení. Na těsto rovnoměrně poklademe ananasové kousky a dáme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme asi 30-40 minut. Na upečenou horkou buchtu rozetřeme rozpuštěnou čokoládovou polevu a necháme vychladnout. Studenou buchtu nakrájíme a zdobíme šlehačkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.7.2011 8:02| autor: corralla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist