Ananasová buchta se šlehačkou

Suroviny

polohrubá mouka

2 hrnky

cukr

1/2 hrnku

olej

1 hrnek

vajíčka

3 ks

vanilkový cukr

1 balení

prášek do pečiva

1 balení

ananasové kousky (340 g)

1 plechovka

čokoládová poleva

1 ks

šlehačka

1 balení

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Mouku, cukr, olej, vajíčka, prášek do pečiva a vanilkový cukr v míse dobře promícháme a přidáme šťávu z ananasu. Ušleháme a nalijeme na pekáč vyložený papírem na pečení. Na těsto rovnoměrně poklademe ananasové kousky a dáme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme asi 30-40 minut. Na upečenou horkou buchtu rozetřeme rozpuštěnou čokoládovou polevu a necháme vychladnout. Studenou buchtu nakrájíme a zdobíme šlehačkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.7.2011 8:02| autor: corralla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist