Ananasová buchta se šlehačkou

Suroviny

polohrubá mouka

2 hrnky

cukr

1/2 hrnku

olej

1 hrnek

vajíčka

3 ks

vanilkový cukr

1 balení

prášek do pečiva

1 balení

ananasové kousky (340 g)

1 plechovka

čokoládová poleva

1 ks

šlehačka

1 balení

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Mouku, cukr, olej, vajíčka, prášek do pečiva a vanilkový cukr v míse dobře promícháme a přidáme šťávu z ananasu. Ušleháme a nalijeme na pekáč vyložený papírem na pečení. Na těsto rovnoměrně poklademe ananasové kousky a dáme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme asi 30-40 minut. Na upečenou horkou buchtu rozetřeme rozpuštěnou čokoládovou polevu a necháme vychladnout. Studenou buchtu nakrájíme a zdobíme šlehačkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.7.2011 8:02| autor: corralla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist