Pařížské kostky s čokoládovou polevou

Suroviny

polohrubé mouky
440 ml
cukru moučka
200 ml
oleje
110 ml
vlažného mléka
220 ml
kakaa
3 PL
prášek do pečiva
1 ks
vejce
3 ks
smetany ke šlehání (33%)
2 ks
čokoládky ledové kaštany
2 ks

Postup přípravy:

Krém:

2 smetany ke šlehání /33%/
2 ks čokoládky ledové kaštany

Nejprve si den dopředu uděláme krém. Svaříme smetany (opravdu musí vařit) s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto – ušleháme vejce s cukrem, poté přidáme ostatní suroviny. Dáme péct do trouby na 160 stupňů, dokud není těsto syrové. Jakmile buchta zchladne, vyšleháme do tuha krém na nejvyšším stupni a natřeme na buchtu. Povrch lze posypat nastrouhanými ořechy nebo čokoládou Margot.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2014 7:46| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist