Zlaté koule se žampiony a klobásou

Suroviny

žampiony
15 ks
klobása
1 ks
vejce
3 ks
mouka
strouhanka
olej
sůl
pepř
majoránka
cibule
česnek

Postup přípravy:

Žampiony sloupnout, opatrně vykroutit nožku a pomocí kávové lžičky vydlabat vnitřek kloboučku žampionů (nepoškodit klobouček). Cibuli a česnek nakrájené na jemno zpěnit na rozpáleném oleji, přidat pokrájené nožky spolu s vydlabaným vnitřkem žampionů a vše spolu podusit asi 20 minut. 

Potom přidat 2 vejce a koření podle chuti a za stalého míchání udělat praženici. Vychladnutou směsí naplňte kloboučky žampionů a uzavřete kolečkem klobásky. Takto upravené kloboučky obalte v trojobale a vysmažte dozlatova.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist