Zlaté koule se žampiony a klobásou

Suroviny

žampiony
15 ks
klobása
1 ks
vejce
3 ks
mouka
strouhanka
olej
sůl
pepř
majoránka
cibule
česnek

Postup přípravy:

Žampiony sloupnout, opatrně vykroutit nožku a pomocí kávové lžičky vydlabat vnitřek kloboučku žampionů (nepoškodit klobouček). Cibuli a česnek nakrájené na jemno zpěnit na rozpáleném oleji, přidat pokrájené nožky spolu s vydlabaným vnitřkem žampionů a vše spolu podusit asi 20 minut. 

Potom přidat 2 vejce a koření podle chuti a za stalého míchání udělat praženici. Vychladnutou směsí naplňte kloboučky žampionů a uzavřete kolečkem klobásky. Takto upravené kloboučky obalte v trojobale a vysmažte dozlatova.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist