Zapékaný pikantní kapr se slaninou a s feferonkami

Suroviny

kapr
1 kg
slanina
300 g
cibule
1 ks
olivový olej
4 PL
rané brambory
1 kg
sůl
1 KL
feferonky
5 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kapra naporcujeme, posolíme a rozložíme do vymaštěného pekáče.

Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra, poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a nakonec vše přikryjeme na plátky krájenými bramborami.

Pečeme v troubě cca 45 minut.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.10.2011 2:05| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist