Zapékaný pikantní kapr se slaninou a s feferonkami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kapra naporcujeme, posolíme a rozložíme do vymaštěného pekáče. Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra, poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a nakonec vše přikryjeme na plátky krájenými bramborami. Pečeme v troubě cca 45 minut.

Diskuze

7 komentářů

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    h
    helenadon

    tento recept mě překvapil a v nejbližší době to vyzkouším

    k
    krockovapavla

    No tak tento recept na to že nemám ráda ryby ujde.

    l
    ladouch

    Bohužel kapr nepatří u nás k oblíbeným jídlům, všichni se bojí kostí.

    x
    xxkouckaxx

    já kapra nemusím , ale náš táta by si určitě pochutnal

    b
    Bobina1

    Tak to může být dobré. Pozvala bych se na oběd.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist