maso-s-bramborami-352x198.jpg

Zapékané maso s bramborami

Slupku brambor očistíme pod tekoucí vodou kartáčkem a brambory rozkrájíme na 4mm plátky. Maso omyjeme, osušíme a překrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Velkou zapékací misku vymažeme polovinou dávky másla. Nyní střídavě prokládáme brambory, slaninu, maso. Naplníme misku, poprášíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist