Zapékaná treska se zeleninou na smetaně

Suroviny

filet z tresky
500 g
zakysaná smetana
250 g
šalotka
100 g
pórek
150 g
žloutek
1 ks
rozmarýn
sůl
olej na vymazání formy

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem.

Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek.
Zalijte smetanou a pečte na 200 °C asi půl hodiny.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.2.2012 3:02| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist