Zapékaná treska se zeleninou na smetaně
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem. Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek. Zalijte...
recept na zapékanou tresku vypadá dobře asi někdy vyzkouším
hmm… také by nemuselo být špatné..
poslední dobou jsme rybu moc často neměli – musím to napravit !
treska se zeleninou – zajímavý receptík – vyzkouším
ryby mám ráda někdy zkusím
mňam, ryby já ráda, takže určitě vyzkouším
NEmám ryby ráda, ale tato treska a recept nejsou špatné…
Vinikající recept. Hned bych si zapékanou tresku dala.