Zapékaná treska se zeleninou na smetaně

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zapékací misku vytřete olejem, filety osolte a zakysanou smetanu rozšlehejte se žloutkem. Šalotky oloupejte a pórek nakrájejte na kolečka. Do zapékací misky stočte filety, které jste proložili rozmarýnem, rozdělte mezi ně šalotky a pórek. Zalijte...

Diskuze

11 komentářů

    p
    Peggy89

    recept na zapékanou tresku vypadá dobře asi někdy vyzkouším

    t
    Tecireg

    hmm… také by nemuselo být špatné..

    x
    xxkouckaxx

    poslední dobou jsme rybu moc často neměli – musím to napravit !

    a
    aknela11

    treska se zeleninou – zajímavý receptík – vyzkouším

    p
    Peggy89

    ryby mám ráda někdy zkusím

    l
    lucik21

    mňam, ryby já ráda, takže určitě vyzkouším

    k
    krockovapavla

    NEmám ryby ráda, ale tato treska a recept nejsou špatné…

    b
    Bobina1

    Vinikající recept. Hned bych si zapékanou tresku dala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist