maso-v-zeli.jpg

Zapečené maso v zelí se smetanou

Na pánvi orestujeme maso, přidáme koření. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáč potřeme olejem a na dno rozložíme kysané zelí. Na zelí rozprostřeme opečené maso a na ně poskládáme brambory. Osolíme, zalijeme smetanou. Pečeme na 200 stupňů do změknutí brambor. Foto...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Zapečené maso v zelí se smetanou dělávala babička.

    s
    sumka55

    u nás tento recept neuspěl

    j
    jankac

    Určite chutné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist