Zapečené hříbky se slaninou a sýrem

Suroviny

0,3 l sklenice hříbků či žampiónů ve sladkokyselém nálevu

1 ks

libová anglická slanina

300 g

niva

100 g

olivy

100 g

Postup přípravy:

Na plátek anglické slaniny položíme houbičky a zarolujeme. Takto naplníme všechnu slaninu hříbky, poklademe do pekáče. Posypeme sekanými olivami, tymiánem a strouhanou ninou. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 10-15 minut, až se slanina a niva začne rozpouštět. Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.1.2016 11:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist