Zapečené hříbky se slaninou a sýrem

Suroviny

0,3 l sklenice hříbků či žampiónů ve sladkokyselém nálevu

1 ks

libová anglická slanina

300 g

niva

100 g

olivy

100 g

Postup přípravy:

Na plátek anglické slaniny položíme houbičky a zarolujeme. Takto naplníme všechnu slaninu hříbky, poklademe do pekáče. Posypeme sekanými olivami, tymiánem a strouhanou ninou. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 10-15 minut, až se slanina a niva začne rozpouštět. Podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.1.2016 11:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist