Zapečené hranolky s klobásou, sýrem a zeleninou

Suroviny

hranolky

1 kg

olej

10 ml

klobása

3 ks

mražená zelenina

1 balení

sýr Eidam

300 g

sůl

koření na americké brambory

1 špetka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na plech s pečicím papírem dáme olej, rozprostřeme předsmažené hranolky a osolíme je. Pečeme 20 minut na 170°C, až jsou hranolky křupavé.

Klobásy (ostravské) nakrájíme na kolečka a eidam nastrouháme nahrubo. K hotovým hranolkám přidáme klobásy, mraženou zeleninu a vše okořeníme kořením na americké brambory, promícháme.

Pečeme asi 10 minut. Poté posypeme eidamem a necháme ještě zapéci. Podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2012 8:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist