Výborné čokoládové věnečky

Suroviny

hladká mouka
240 g
máslo či rostlinný tuk
150 g
moučkový cukr
130 g
solamyl
60 g
kakao
20 g
lahvička rumová tresť
3/4
vanilkový cukr
1 balení
mléko
130 ml
moučkový cukr na posypání
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Do pěny vyšleháme tuk, vanilkový cukr, moučkový cukr, rumovou tresť, sůl a mléko a postupně přidáváme mouku, Solamyl a prosáté kakao. Vláčnou hmotu naplníme cukrářský sáček s velkým hvězdicovým otvorem, na plech pokrytý pečícím papírem nastříkáme 60 věnečků. V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme asi 10 minut. Hotové necháme vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.12.2015 3:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist