Výborná treska s chřestem

treska-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílá treska
4 porce
sůl, pepř
dle chuti
máslo
dle potřeby
citrónová šťáva
dle chuti
zelený chřest
500 g

Postup přípravy:

Omyjte a osušte 4 porce bílé tresky, osolte je, opepřete a položte do máslem vytřené zapékací nádoby. Zakápněte citrónovou šťávou, pokryjte vločkami másla a zvolna pečte cca 15 minut. Mezitím dejte do vroucí osolené vody vařit doměkka 500 g zeleného chřestu, pak vodu slijte do hrnku, konce špiček odřízněte a dejte stranou. K chřestovým stonkům přidejte podle potřeby chřestovou vodu, rozmixujte je na kaši, podle chuti osolte a opepřete. Porce ryby přelijte chřestovou kaší a ozdobte špičkami chřestu.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist