Výborná treska s chřestem

treska-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílá treska
4 porce
sůl, pepř
dle chuti
máslo
dle potřeby
citrónová šťáva
dle chuti
zelený chřest
500 g

Postup přípravy:

Omyjte a osušte 4 porce bílé tresky, osolte je, opepřete a položte do máslem vytřené zapékací nádoby. Zakápněte citrónovou šťávou, pokryjte vločkami másla a zvolna pečte cca 15 minut. Mezitím dejte do vroucí osolené vody vařit doměkka 500 g zeleného chřestu, pak vodu slijte do hrnku, konce špiček odřízněte a dejte stranou. K chřestovým stonkům přidejte podle potřeby chřestovou vodu, rozmixujte je na kaši, podle chuti osolte a opepřete. Porce ryby přelijte chřestovou kaší a ozdobte špičkami chřestu.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist