Vepřový řízek s nivou

Suroviny

vepřové řízky
4 ks
sýru Nivy
10 dkg
sůl, pepř
vejce
1 ks
hladkou mouku a strouhanku na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

Řízky tence rozklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Na každou polovinu plátku dáme kousek nivy, okraje sklepneme paličkou, případně zajistíme párátkem. Naplněné řízky obalíme v trojobalu. Smažíme pozvolna z obou stran na oleji pod pokličkou, aby sedobře propekly. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.10.2013 12:19| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist