Vepřové s vínem a zeleninou

Suroviny

cibule

1 ks

česnek

2 stroužky

rajský protlak

3 PL

sůl

4 špetky

pepř

4 špetky

sezamový olej

5 PL

libové vepřové maso

1 kg

řapíkatý celer

1 ks

větší mrkev

1 ks

červené víno

400 ml

mražený hrášek

1 hrnek

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nastrouhanou mrkev a nakrájený celer. Osolíme, opepříme a restujeme 5 minut. Zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme, až maso změkne. Přidáme hrášek a ještě 5 minut podusíme. Podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.10.2011 3:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist