Vepřové s vínem a zeleninou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nastrouhanou mrkev a nakrájený celer. Osolíme, opepříme a restujeme 5 minut. Zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme, až maso...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jenetka

    Pro mě bez vína a celeru, jinak dobré.

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu výborný a moc mi chutná.

    b
    brontik

    tak to si uvaříme je to jednoduchý jídlo a chutný

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to strašně lákavě – líbí se mi tam ten celer !

    l
    ladouch

    Moji chlapi nesnáší jídla s vínem, stěžují si, že je to moc kyselé, takže asi nic,

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist