Vepřové s vínem a zeleninou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, nastrouhanou mrkev a nakrájený celer. Osolíme, opepříme a restujeme 5 minut. Zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme, až maso...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jenetka

    Pro mě bez vína a celeru, jinak dobré.

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu výborný a moc mi chutná.

    b
    brontik

    tak to si uvaříme je to jednoduchý jídlo a chutný

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to strašně lákavě – líbí se mi tam ten celer !

    l
    ladouch

    Moji chlapi nesnáší jídla s vínem, stěžují si, že je to moc kyselé, takže asi nic,

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist