Vepřové nudličky z Bombaye s povidly

Suroviny

vepřového masa
600 g
švestkových povidel
100 g
pomeranč
1 ks
dle chuti citronová šťáva, zázvor, muškátový oříšek
dle potřeby olej

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme špetku muškátu. Připravené maso orestujeme na rozpáleném oleji doměkka. Poté přidáme oloupaný a na jemno nasekaný zázvor, citronovou šťávu a povidla. Podle potřeby přidáme trochu vody a dobře rozmícháme, aby se povidla rozpustila.

Pomeranč oloupeme a vykrájíme bílé slupečky. Nakrájíme na malé kostky a přidáme do pánve. Necháme vyvařit část vody a až bude mít omáčka požadovanou konzistenci, tak můžeme podávat. Jako příloha je se hodí rýže.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 5:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist