Vepřová panenka se sladkokyselou omáčkou

profimedia-0014112427-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová panenka
500 g
divoká rýže
2 sáčky
mrkve
2 ks
pórek
1 ks
paprika
1 ks
cibule
1 ks
ananosvý kompot
4 lžíce
bambusové výhonky
2 lžíce
řapíkatý celer
kousek
ocet
2 lžíce
olej
1 lžíce
kukuřičný škrob
1 lžička
cukr
podle chuti
mletá ostrá a sladká paprika
trošku
sůl
na dochucení

Postup přípravy:

Vepřovou panenku uvaříme v osolené vodě. Mrkev nakrájíme na nudličky, podlijeme vodou a povaříme. Přidáme na kousky nakrájený pórek, cibuli, papriku, ananasový kompot, bambusové výhonky, ocet, olej, koření a sůl a směs přivedeme k varu. Přilijeme kukuřičný škrob rozmíchaný ve 2 dl vody, vše povaříme a dochutíme. Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Na každý talíř dáme několik plátků panenky, přidáme rýži a vše zalijeme omáčkou. Ozdobíme plátky řapíkatého celeru a ihned podáváme.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.9.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist