Vepřové maso se zeleninou a kečupem

Suroviny

vepřové kýty
1 kg
cibule
1 ks
mražené zeleniny
250 g
kečupu
1 sklenice
sůl, pepř
dle chuti
oregáno, podravka
dle chuti
maggi
dle chuti
mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Nakrájíme si cibulku, kterou dáme na olej zpěnit do zlatova. Na to vložíme na kostky nakrájenou kýtu. Osolíme, opepříme. Posypeme podravkou a zasypeme oregánem. Asi po půl hodině přidáme mraženou zeleninu, zamícháme a necháme dusit, po několika minutách pokapeme maggi, přidáme skleničku kečupu a zalijeme vodou a vše necháme vařit dokud není maso měkké. Když je maso měkké, tak omáčku zahustíme a popřípadě dochutíme podle své chuti.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 12:27| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist