Vepřová panenka v listovém těstě

Suroviny

vepřové panenky
4 ks
rajčatového pyré
200 ml
listového těsta
500 g
vejce
1 ks
oleje
1 PL
hladké mouky
2 PL
rozmarýn, sezamová semínka, mletý pepř, sůl

Postup přípravy:

Maso osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na oleji. Tomatové pyré zahustíme moukou, přidáme sezamová semínka a rozmarýn. Vyválíme listové těsto asi na 4 mm silný plát, přeneseme na plech a rozdělíme na 4 obdélníky. Směsí z pyré potřeme maso a položíme ho na obdélník těsta. Zabalíme a potřeme vejcem. V rozpálené troubě pečeme dozlatova. Podáváme se zeleninou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.4.2013 3:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist