Vepřová panenka se smetanou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oba kousky masa k sobě svážeme a vložíme je do kastrolu vyloženého plátky slaniny a citronu (bez kůry). Posolíme a zvrchu rovněž obložíme slaninou a citronem. Trochu podlijeme vodou a za občasného podlévání smetanou pečeme. Před dopečením posypeme...

Diskuze

9 komentářů

    Carlos

    Fidnnig this post has answered my prayers

    b
    brontik

    jsem nejedla tak někdy ji uvařím a maso upeču

    a
    aknela11

    se smetanou – můj oblíbený recept. Z panenky vařím velmiráda

    h
    helenadon

    jistě výborné jídlo i na sváteční stůl

    d
    Daniela76

    Vepřové se smetanou dělávám,ale kotlety,panenku jsem ještě takhle nedělala.

    d
    Daimon

    to nezní vůbec špatně 🙂

    k
    krockovapavla

    Toto jídlo vypadá opravdu výborně a úžasného.

    x
    xxkouckaxx

    mně zaujal ten hrnec vyložený slaninou , spolu s citronem dodá masu skvělou chuť !

    b
    Bobina1

    To vypadá moc dobře. Stálo by to za vyzkoušení.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist