Vepřová panenka se smetanou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oba kousky masa k sobě svážeme a vložíme je do kastrolu vyloženého plátky slaniny a citronu (bez kůry). Posolíme a zvrchu rovněž obložíme slaninou a citronem. Trochu podlijeme vodou a za občasného podlévání smetanou pečeme. Před dopečením posypeme...
Fidnnig this post has answered my prayers
jsem nejedla tak někdy ji uvařím a maso upeču
se smetanou – můj oblíbený recept. Z panenky vařím velmiráda
jistě výborné jídlo i na sváteční stůl
Vepřové se smetanou dělávám,ale kotlety,panenku jsem ještě takhle nedělala.
to nezní vůbec špatně 🙂
Toto jídlo vypadá opravdu výborně a úžasného.
mně zaujal ten hrnec vyložený slaninou , spolu s citronem dodá masu skvělou chuť !
To vypadá moc dobře. Stálo by to za vyzkoušení.