Vepřová kotleta vcelku se slaninou a tymiánem

Suroviny

vepřová kotleta
1 ks
uzená slanina
200 g
sůl
pepř
orientální koření
tymián
1 snítek
alobal
1 ks

Postup přípravy:

Na pás alobalu naskládáme proužky slaniny, položíme na to okořeněnou kotletu a i tu obložíme slaninou shora i z boku a důkladně zabalíme. Položíme na plech a pečeme velmi zvolna v troubě cca 2 hodiny.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.8.2011 8:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist