Vepřová kotleta vcelku se slaninou a tymiánem

Na pás alobalu naskládáme proužky slaniny, položíme na to okořeněnou kotletu a i tu obložíme slaninou shora i z boku a důkladně zabalíme. Položíme na plech a pečeme velmi zvolna v troubě cca 2 hodiny.

Diskuze

14 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vepřová kotleta vcelku se slaninou – orientální koření je zajímavé

    d
    Daimon

    mňamka 🙂

    Viky17

    Skvělý tip na dobré a chutné jídlo, ráda vyzkouším a uvidíme jak rodině zachutná :-)))

    s
    soffie

    tu nahlížím zda-li se mi Viki11 nějak vyjádří….a nic, asi nemá odvahu …jinak kotleta je báječná, dělala jsem ji ve středu zase

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    Zuzana2403

    Hlavně se tu děvčata nehádejte. Hlavní je, že je finální pokrm lahodný.

    x
    xxkouckaxx

    kotleta je celkem suchá , takže ta slanina promastí a ovoní

    a
    aknela11

    kotleta vcelku se slaninou – nebude to suché ?? vyzkouším a uvidím

    s
    soffie

    přiznej se, odkud jsi to stáhla ???:o)))

    s
    soffie

    jedna možnost, že jsem jej vložila jinde a byl zkopírován…..což se mi nelíbí, ale je to doslova a do písmene můj recept….

    s
    soffie

    ale přesně tohle byl můj recept……takže autor jsem já :o)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist