Vepřová játra na smetaně

Suroviny

vepřových jater
500 g
kysané smetany
1 dcl
cibule
1 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti
petrželka
dle chuti
olej
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Játra opláchneme, odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme nudličky jater, prudce opečeme. Játra zaprášíme hladkou moukou, přilijeme kysanou smetanu, zakápneme worchestrem a krátce podusíme. Na závěr pokrm osolíme, podáváme například s rýží nebo bramborem, na talíři posypeme petrželkou.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2016 10:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist