Telecí játra na slanině

Suroviny

telecí játra

60 dkg

slanina

4 dkg

máslo nebo sádlo

5 dkg

hladká mouka

1 PL

sůl a pepř

1 špetka

Postup přípravy:

Játra zbavíme blan, pokrájíme a protáhneme je proužky slaniny. Posolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme máslo (sádlo) a játra z obou stran opečeme. Přendáme na misku, zbylou šťávu zaprášíme špetkou mouky a zasmahneme. Přilijme několik lžic polévky, povaříme a přelijeme přes játra.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist