veprova-jatra-na-smetane.jpg

Vepřová játra na smetaně

Játra opláchneme, odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme nudličky jater, prudce opečeme. Játra zaprášíme hladkou moukou, přilijeme kysanou smetanu, zakápneme worchestrem a krátce podusíme. Na závěr pokrm osolíme, podáváme například s rýží nebo bramborem,...

Diskuze

6 komentářů

    Jura

    Nechápu takovou diskusi. Měla by se vztahovat k receptu a jeho chuti. Mě nezajímá, jak to děláte vy a komu játra chutnají, ale jak chutná jídlo dle receptu !!!

    s
    soffie

    u nás teď už jen játra kuřecí nebo kachní……

    l
    ladouch

    Já je mám ráda, ale zbytek rodiny ne.

    e
    esaba

    Ja delam kureci jatra se smetanou,rychleji se pripravuji jak ty veprove.

    s
    stana1

    Játra mám rád na všechny způsoby.

    b
    Bobina1

    Játra jsou u nás doma oblíbené.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist