Vepřová játra na smetaně
Játra opláchneme, odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme nudličky jater, prudce opečeme. Játra zaprášíme hladkou moukou, přilijeme kysanou smetanu, zakápneme worchestrem a krátce podusíme. Na závěr pokrm osolíme, podáváme například s rýží nebo bramborem,...
Nechápu takovou diskusi. Měla by se vztahovat k receptu a jeho chuti. Mě nezajímá, jak to děláte vy a komu játra chutnají, ale jak chutná jídlo dle receptu !!!
u nás teď už jen játra kuřecí nebo kachní……
Já je mám ráda, ale zbytek rodiny ne.
Ja delam kureci jatra se smetanou,rychleji se pripravuji jak ty veprove.
Játra mám rád na všechny způsoby.
Játra jsou u nás doma oblíbené.