Jatýrka se zázvorem

profimedia-0014116890-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

drůbeží játra
300 g
naťová cibulka
2 ks
paprika
1 ks
sojová omáčka
3 lžíce
mletý zázvor
1 lžička
červené víno
50 ml
solamyl
2 lžičky
sůl a cukr
podle chuti
olej
na smažení

Postup přípravy:

Játra omyjte, osušte, odblaňte a nakrájejte na kousky. Dejte je na rozpálený olej a osmahněte. Podlijte vínem a duste do poloměkka. Potom přidejte nakrájenou papriku, cibuli nebo pórek (zelenou část nechte stranou na ozdobu), zázvor a ještě chvíli duste. V trošce studené vody rozmíchejte solamyl, vlijte ho ke směsi a míchejte a vařte 1 minutu. Směs osolte, popřípadě oslaďte. Podávejte s bramborovými hranolkami nebo kroketami posypané na nudličky nakrájenou zelenou částí cibule či pórku.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist