Vejce plněná sýrovým krémem, ředkvičkami a bylinkami

Suroviny

vejce
6 ks
ředkvičky
5 ks
lučina
200 g
máslo
40 g
tavený sýr
100 g
bylinky
sůl, pepř
pečivo

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlá oloupeme, příčně rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Ředkvičky nastrouháme najemno.

V míse vyšleháme máslo, tavený sýr, uvařené žloutky a sýr lučina. Osolíme, opepříme a vmícháme nastrouhané ředkvičky.

Půlky bílků naplníme krémem, ozdobíme plátkem ředkvičky a bylinkami. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2011 10:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist