Vejce plněná sýrovým krémem, ředkvičkami a bylinkami

Suroviny

vejce
6 ks
ředkvičky
5 ks
lučina
200 g
máslo
40 g
tavený sýr
100 g
bylinky
sůl, pepř
pečivo

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlá oloupeme, příčně rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Ředkvičky nastrouháme najemno.

V míse vyšleháme máslo, tavený sýr, uvařené žloutky a sýr lučina. Osolíme, opepříme a vmícháme nastrouhané ředkvičky.

Půlky bílků naplníme krémem, ozdobíme plátkem ředkvičky a bylinkami. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2011 10:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist