Vařený masový pudink

Suroviny

vařené maso (hovězí, vepřové, skopové, ...)

500 g

slanina

100 g

vejce

2 ks

silný vývar

3 PL

cibule

30 g

strouhanka

30 g

kypřící prášek do pečiva

1/2 balíčku

tuk a strouhanka na vymazání a vysypání formy

sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso a slaninu umelte a smíchejte s vývarem a žloutky, přidejte jemně nasekanou cibuli, sůl a koření. Nakonec přidejte pevný sníh z bílků a strouhanku, ve které jste promíchali prášek do pečiva.

Formu na pudink vymažte tukem a vysypte strouhankou a postavte ji do hrnce s vodou tak, aby voda dosahovala do tří čtvrtin výšky formy. Vařte asi jednu hodinu, pak pudink vyklopte a podávejte s dušenou zeleninou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.3.2012 8:44| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist