Uzená valašská polévka s krupky

Suroviny

voda
0,8 l
uzené maso
75 dkg
krupky
3 dkg
brambory
30 dkg
hlávka kapusty
1/2 ks
koření
zelenina

Postup přípravy:

Maso omyjeme a dáme do teplé vody vařit, osolíme, vložíme polévkové koření a vaříme cca 1 – 1,5 hodiny. Po 0,5 hodině vaření vkládáme polévkovou zeleninu.

Samostaně připravujeme: Krupky spaříme a do osolené vody dáme vařit. Kapustu spaříme a nakrájíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Až jsou krupky měkké, přidáme kapustu a brambory.

Po vytažení masa vkládáme do polévky krupky s kapustou a brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist