Uzená krkovice s krupkami a zeleninou

Suroviny

kroupy
100 g
uzená krkovice
500 g
cibule
1 ks
voda
150 cl
česnek
3 stroužky
majoránka
1 ČL
mražená zelenina
1 hrst
polévkové koření dle chuti

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kroupy propereme pod tekoucí studenou vodou, dáme do hrnce a necháme do druhého dne namočené.

Maso vložíme do jiného hrnce s vodou, přidáme cibuli a vaříme alespoň hodinu.

Před vařením kroupy osolíme, slijeme vodu a ještě propláchneme studenou vodou. Dáme vařit.

Maso vyjmeme a konzumujeme jako hlavní chod nebo pojídáme studené.
Do vývaru přidáme zeleninu, povaříme, přidáme vařené kroupy, prolisovaný česnek, majoránku, případně dochutíme polévkovým kořením.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2012 9:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist