Uzená krkovice s krupkami a zeleninou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kroupy propereme pod tekoucí studenou vodou, dáme do hrnce a necháme do druhého dne namočené. Maso vložíme do jiného hrnce s vodou, přidáme cibuli a vaříme alespoň hodinu. Před vařením kroupy osolíme, slijeme vodu a ještě...

Diskuze

7 komentářů

    m
    kapkamore

    Recept mileráda vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    maso vyjmeme a konzumujeme jako hlavní chod – u nás většinou s křenovkou !

    a
    aknela11

    krkovice s krupkami – dělám vždy s bramb. kaší, nebo knedlíkem – skvělý nápad – bude změna

    k
    krockovapavla

    No Mňam já mám moc ráda všechny druhy uzeného masa na všechny způsoby.

    l
    lucik21

    kroupovou s uzeným nedělám moc často,ale i tak je dobrá

    l
    ladouch

    Kroupy máme moc rádi, dobrý recept, zkusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist