Tuňákový tatarák s kapary

Suroviny

steak z tuňáka bez kůže

400 g

cherry rajčata

5 ks

citrónová šťáva

1-2 ČL

lahůdková cibule

1 ks

kapary

2 ČL

malý žloutek

1 ks

olivový olej

3 PL

plochá petrželka

2 větvičky

sůl, mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Steaky omyjeme, osušíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Petržel omyjeme, osušíme, listy otrháme a nožem najemno nasekáme. K masu vmícháme najemno nasekanou cibuli, nadrobno nasekaná cherry rajčata bez semínek, kapary a nakonec i žloutek s olejem. Vidličkou promícháme a necháme v lednici rozležet. Tatarák podáváme na opečeném bílém toastovém chlebu nebo vece.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist