Tatarák z lososa se šalotkou

Suroviny

filety z lososa
550 g
šalotka
200 g
kopr
4 snítky
mletý pepř
sůl
šťáva z pomeranče a limetky

Postup přípravy:

Lososa neškrábeme, ale nakrájíme ho na malé kostičky. K masu přimícháme očištěnou a nadrobno nasekanou šalotku a kopr. Nakonec tatarák dochutíme pepřem, solí a citrónovou a pomerančovou šťávou.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.12.2015 9:51

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist