Pravý hovězí tatarák

Suroviny

pravé svíčkové (či jihoamerická kýta či hovězí zadní)
400 g
vejce
2 ks
větší cibule
1 ks
plnotučná hořčice
1 PL
kečup
1 PL
worcestrová omáčka
1 ČL
mletá červená paprika
1 ČL
mletý pepř
1 ČL
mletý kmín
1 ČL
sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Maso dvakrát až třikrát pomeleme, nebo ho naškrábeme nožem. Do namleté hmoty přidáme najemno nasekanou cibuli, utřený česnek, hořčici, kečup, worchesterskou omáčku. Tatarák ještě osolíme, okořeníme pepřem, mletou paprikou, mletým kmínem. Nakonec přimícháme žloutky, masovou směs dobře promícháme a dáme vychladit.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.12.2015 10:29

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist