tunakovy-tatarak.jpg

Tuňákový tatarák s kapary

Steaky omyjeme, osušíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Petržel omyjeme, osušíme, listy otrháme a nožem najemno nasekáme. K masu vmícháme najemno nasekanou cibuli, nadrobno nasekaná cherry rajčata bez semínek, kapary a nakonec i žloutek s olejem. Vidličkou promícháme a necháme v lednici rozležet. Tatarák podáváme...

Diskuze

6 komentářů

    l
    ladouch

    Tatarák je z hovězího, nechutná mě ani ten z lososa.

    s
    sumka55

    Tuňákový tatarák s kapary -tak to mě nezaujalo, já snesu jen ten hovězí

    Stanislava Nováková

    Vypadá to úžasně,akorát tuňák je dost drahý,

    l
    lidka2

    Tuňákový tatarák vypadá pěkně, u nás by chutnal mužské části rodiny. Já syrové maso nejím.

    j
    jankac

    Tuňákový tatarák s kapary ma zaujal, možno ho raz pripravím.

    b
    bobina1

    Tuňákový tatarák s kapary nic pro mne. tataráky nemám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist