Sýrový křemenáč s houbami

Suroviny

plísňového sýra
200 g
sušených hub
30 g
másla
50 g
trochu hořčice
malá cibule
1 ks
sladké papriky
1 PL
sůl, kmín, pepř

Postup přípravy:

Plísňový sýr rozdrobíme a smícháme se sušenými houbami, které jsme před tím namočili a umleli na strojku na maso. Přidáme měkké máslo, hořčici, nadrobno nasekanou cibuli a dochutíme solí, kmínem a pepřerm. Vše důkladně utřeme. Směs necháme v chladnu trochu ztuhnout a vytvarujeme z ní dva kloboučky a dvě nožičky. Spojíme do tvaru dvou křemenáčů. Kloboučky oválíme v červené paprice.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist