Šunkový salát s kysaným zelím

Suroviny

kysané bílé zelí

400 g

bílý jogurt

200 g

šunka

12 plátků

zakysaná smetana

100 g

pomeranče

2 ks

nakládané kapary

1 PL

ledový salát (6 listů)

6 ks

cibule

1 ks

mletý bílý pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Zelí propláchneme studenou vodou, mírně vodou podlijeme a 15 minut jej podusíme. Pak dáme vychladnout. Jogurt prošleháme se smetanou, solí a pepřem. Vychladíme. Na talíře rozdělíme zelí, na nudličky nakrájený salát, přidáme dílky oloupaného pomeranče (i od spodní bílé slupky), na tenká kolečka nakrájenou cibuli a do ruliček stočenou šunku. Pokapeme zálivkou, kterou posypeme překrájenými kapary.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist