sunkovy-salat-s-kysanym-zelim.jpg

Šunkový salát s kysaným zelím

Zelí propláchneme studenou vodou, mírně vodou podlijeme a 15 minut jej podusíme. Pak dáme vychladnout. Jogurt prošleháme se smetanou, solí a pepřem. Vychladíme. Na talíře rozdělíme zelí, na nudličky nakrájený salát, přidáme dílky oloupaného pomeranče (i od spodní bílé slupky), na tenká...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Šunkový salát s kysaným zelím ma ničím nezaujal, nemám rada také kombinácie.

    l
    lidka2

    Na fotce je krásný salátek – možná bych si ho dala spíš s čerstvým zelím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist