Stříška z Be-Be sušenek a s tvarohem

Suroviny

sušenky Be-Be světlé
1 balíček
sušenky Be-Be tmavé
1-2 balíčky
měkký tvaroh
2 kostky
máslo
1/2 kostky
moučkový cukr
dle chuti
rum
dle chuti
banán
2 ks
čokoládová poleva
1 balení

Postup přípravy:

Tvaroh utřeme nebo ušleháme ručním šlehačem se změklým máslem a cukrem a ochutíme troškou rumu. Na alobal naskládáme sušenky ve 3 řadách po 7 sušenkách, přičemž střídáme barvy.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Potřeme polovinou tvarohového krému (okraje alobalu zvedneme, aby sušenky držely při sobě) a znovu poklademe sušenkami, dáváme vždy na světlou sušenku tmavou a naopak. Potřeme zbytkem krému a po celé délce dáme za sebou banány.

Alobal po obou delších stranách zvedneme a krajní řady spojíme k sobě do stříšky. Alobalem zabalíme a dáme do chladna ztuhnout. Po ztuhnutí stříšku polijeme čokoládovou polevou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 11:50| autor: Sceptic

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist