Špenátová polévka s vajíčkem a smetanou

Suroviny

hladká mouka
3 PL
máslo
2 PL
špenát
1 balíček
masox
1 kostka
smetana
200 ml
voda
750 ml
sůl
pepř

Postup přípravy:

V hrnci necháme rozpustit máslo a přidáme mouku, kterou osmahneme. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Za neustálého míchání přidáme rozmrzlý špenát a masox. Necháme roztát. Podle chuti opepříme, osolíme a vaříme asi 10 minut. Poté vlijeme smetanu a rozkvrdlané vejce, necháme přejít varem
a odstavíme. Při podávání můžeme ozdobit pažitkou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2011 5:42| autor: Adri

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist