Sněhové pusinky

Postup přípravy:

Bílky šleháme metličkami na nejvyšší stupeň a současně přisypáváme po částech cukr. Vyšleháme dotuha.

Zdobičkou stříkáme na plech s pečicím papírem malé pusinky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Sušíme v troubě na 50°C a troubu necháme při sušení otevřenou asi na pět cm. Během sušení plech otočíme zezadu dopředu.

Nelze přesně říct, jak dlouho budeme pusinky sušit, ale určitě to nebude méně než hodina. Nejlepší je to zkusit. Vyndáme jednu pusinku, necháme ji vychladnout a zlomíme ji. Když praskne, je hotovo.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.11.2011 3:03| autor: Anulii

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist