Smetanová polévka z červené řepy

Suroviny

červená řepa
2 ks
smetana
150 g
mouka polohrubá
2 PL
žloutek
1 ks
sůl
1 špetka
cukr
2 ČL
citrónová šťáva
2 PL

Postup přípravy:

Oloupanou řepu nastrouháme a vaříme asi 20 minut. Zahustíme pak smetanou, v níž jsme rozšlehali žloutek a mouku. Osolíme a přidáme cukr a citrónovou šťávu. Chvíli provaříme.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.7.2015 8:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist