smetanova-polevka-z-cervene-repy.jpg

Smetanová polévka z červené řepy

Oloupanou řepu nastrouháme a vaříme asi 20 minut. Zahustíme pak smetanou, v níž jsme rozšlehali žloutek a mouku. Osolíme a přidáme cukr a citrónovou šťávu. Chvíli provaříme.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    červenou řepu mám moc ráda, ale polévku jsem z ní ještě nezkoušela…je čas to napravit…

    j
    jankac

    Smetanová polévka z červené řepy vypadá chutne, a je aj zdravá,

    m
    monia1

    Věřím, že to bude výborné, řepu mám moc ráda. Za vyzkoušení stojí.

    l
    lidka2

    U nás bych se s ní vůbec nechytala, smetanové polévky doma prakticky nikdo nechce.

    l
    ladouch

    Ani u nás by asi nezabodovala.

    l
    lucik21

    Smetanová polévka z červené řepy by mě asi nenadchla

    s
    Stendy

    Smetanová polévka z červené řepy – děkuji nechci.

    b
    Bobina1

    Smetanová polévka z červené řepy dělat nebudu. Nikdo by ji u nás nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist