Smažený vepřový řízek

smazeny-veprovy-rizek-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřový kýta
100 g
hladká mouka
10 g
vejce
1/4 ks
polotučné mléko
polévková lžíce
strouhanka
20 g
olej
na smažení
sůl
na dochucení

Postup přípravy:

Omyté a osušené maso naklepeme, osolíme, obalíme v trojobalu a z obou stran na oleji dozlatova osmažíme. Podáváme s bramborem, hranolkami, zeleninovým salátem atd.

Recept je na 1 porci.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist