Smažený nakládaný chřest s parmezánem

Suroviny

nakládaný bílý chřest
1 sklenice
parmezán
50 g
vejce
1 ks
strouhanka
60 g
solamyl
sůl
olej

Postup přípravy:

Jemně strouhaný sýr promícháme se strouhankou. Vejce rozšleháme se lžící vlažné vody. Nakládaný chřest necháme okapat.

Chřest obalíme ve škrobové moučce, smočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance smíchané se sýrem. Obal zopakujeme a ve vyšší vrstvě oleje chřest usmažíme dorůžova. Necháme okapat na papírové utěrce. Smažený chřest podáváme teplý.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2011 5:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist