smazeny-kapr_1.jpg

Smažený kapr v trojobalu

Očištěnou a vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce ve tvaru podkovy. Osolíme a porce obalujeme nejprve v hladké mouce, potom v rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Poté pomaloučku smažíme. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

4 komentáře

    b
    bobina1

    Dělám jednou za rok

    j
    jankac

    Mne kapor nechutí a ešte má aj kostičky.

    s
    Stanislav Brázdil

    To máte smůlu.

    b
    Božena Brázdilová

    Smažený kapr v trojobalu – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist