Smažené kuřecí kýty s hranolky a tatarskou omáčkou

Suroviny

kuřecí kýta s kůží
2 ks
vejce
3 ks
hladká mouka
5 PL
strouhanka
5 PL
olej
10 PL
brambory
300 g
tatarská omáčka
100 g
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Vykoštěné kýty z kuřete omyjeme a osolíme. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Smažíme ve fritéze asi 20 minut. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.9.2015 2:28| autor: brontik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist