Smažené kuřecí kýty s hranolky a tatarskou omáčkou

Suroviny

kuřecí kýta s kůží
2 ks
vejce
3 ks
hladká mouka
5 PL
strouhanka
5 PL
olej
10 PL
brambory
300 g
tatarská omáčka
100 g
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Vykoštěné kýty z kuřete omyjeme a osolíme. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Smažíme ve fritéze asi 20 minut. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.9.2015 2:28| autor: brontik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist