Slepice na paprice se smetanou

slepice-na-paprice-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

slepice
1 ks
tuk nebo máslo
20 g
středně velká cibule
1 ks
paprika
2 PL
vývar ze slepice na podlévání
dle potřeby
polohrubá mouka
40 g
sůl
dle chuti
sladká smetana
250 ml
pálivá paprika
dle chuti

Postup přípravy:

Slepici (uvařenou ne příliš doměkka) rozstříháme na porce. V horkém tuku nebo másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme porce masa, opečeme je, zasypeme paprikou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a přikryjeme. V trošce chladného vývaru rozmícháme mouku, vývar přilijeme do masové šťávy a za stálého míchání 10 minut dusíme. Pak omáčku zalijeme smetanou a dochutíme, vložíme maso a krátce podusíme. Podáváme s houskovými knedlíky nebo těstovinami.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist